Skip to content

2009: JAN LARSEN FRA EMEA I LONDON GIVER DON Ø KØBSTILBUD PÅ PARKEN

August 3, 2017

Af Ulla Danielsen,
En udlandsdansker, Jan Larsen, ville i 2009 købe Parken Sport og Entertainment i København. Men han var en bedrager, der snød alt og alle, og dernæst var han over alle bjerge.
Det skildrer journalist David Trads så levende i sin bog ’Exit Parken’.
Den 3. december 2009 fik Parkens bestyrelsesformand, Flemming Østergaard, en mail om et møde om opkøb af hele Parken Sport og Entertainment. Den elektroniske post kom fra en person ved navn Jan Larsen. Han præsenterede sig som ‘Business Development Director hos EMEA London, United Kingdom’.

REGERINGEN VIL HAVE
EMA TIL KØBENHAVN

Det var i 2009. Nu er vi i 2017 og den danske regering ønsker at trække det Europæiske Lægemiddelagentur (EMA) til København i konkurrence med mange andre lande i EU.
I den forbindelse skal man ikke overse, at EMA indtil den 8. december 2009 retteligt hed EMEA!
Forkortelsen for lægemiddelagenturet blev da, altså blot 5 dage efter Jan Larsens opsigtsvækkende email til Flemming Østergaard, ændret fra EMEA TIL EMA!
Spørgsmålet er så, om Jan Larsen, der forduftede efter spektakulære forhandlinger, som aldrig blev til virkelighed, arbejdede på det Europæiske Lægemiddelagentur i London, det daværende EMEA, da han skrev til Flemming Østergaard?
Var Jan Larsen ‘ Business Development Director’ på det Europæiske Lægemiddelagentur?
Hvis ja, følger Jan Larsen så med som det tynde øl, hvis den danske regering lykkes med at hive EMA til København?
Er Jan Larsen at finde et eller andet sted ude i kulissen?
Ifølge ’Exit Parken’ skrev Jan Larsen i 2009, at han repræsenterede en international gruppe af investorer. Den bestod af blandt andre H.H. Prince Faisal Al-Saud, Saudi-Arabien, og H.H. Sheikh Hamid Bin Saif Al Sharqi samt nogle danske investorer.
Bogen fortæller også, at Jan Larsen var ejer af en lejlighed i London til 11 millioner pund samt en ejerbolig i Dubai. Desuden var Jan Larsen på boligjagt på Strandvejen nord for København. Den handel blev dog heller ikke til noget.

— — —

SPØRGSMÅL:

Der er behov for at få opklaret, hvilket EMEA i London Jan Larsen vitterligt repræsenterede, da han skrev til Flemming Østergaard?

KILDER:

https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjo5PrC37rVAhVDbFAKHXvSD7cQFgg7MAI&url=http%3A%2F%2Fwww.gmp-compliance.org%2Fgmp-news%2Fimportant-changes-at-emea&usg=AFQjCNFNq–KxoNoWpA_pusoeLooFsrV5g

https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjo5PrC37rVAhVDbFAKHXvSD7cQFgglMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.pmlive.com%2Fpharma_news%2Femea_becomes_ema_197492&usg=AFQjCNHXwDhOBe2xdhSprGTXWNrPODUL7g

https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi899r087rVAhUEK1AKHUZSBCEQFgglMAA&url=https%3A%2F%2Fnbjour.wordpress.com%2F2016%2F01%2F10%2Fder-var-engang-en-mand-der-hed-larsen%2F&usg=AFQjCNEhJkfOQd_-sfzTFME3_3zdIi4G4g

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: