Skip to content

I DEN DYRE ENDE

July 29, 2017

Enzymkonge sælger hus for 50 mio.

Milliardær har sat provinsens dyreste privatbolig til salg. En pragtvilla på Feddet i Århus.
LIVE

27.11.2010 KL. 10:43

Fredag lagde liebhaver-mægleren Lilienhoff et nyt salgsemne ud, der strøg direkte ind på førstepladsen over de dyreste privatboliger til salg uden for whisky-bæltet nord for København.
Med en prislap på 50 mio. kr. er det faktisk kun Damgaard-villaen i Hellerup og et gennemrenoveret Arne Jacobsen-mesterværk direkte ud til Øresund i Vedbæk, der prismæssigt overgår Lilienhoffs seneste slagvare.
— — — —

Jan Larsen ser på hus

Mens Jan Larsen fortsat er i Danmark ser han på en mere end 400 kvadratmeter stor strandvejsvilla, som er tegnet af Arne Jacobsen og færdigbygget i 1951 til direktøren for B & W. Villaen er til salg for omkring 60 mio. kroner.
Da Jan Larsen har set huset, er han parat til en handel.
Ejendomsmægleren går, men Jan Larsen bliver lidt endnu. Han fortæller sælgerne, et ægtepar, at han lever af at købe og sælge virksomheder, blandt andet i et tæt samarbejde med oliesheiker i Mellemøsten. Jan Larsen fortæller videre, at han altid er på rejse.
Alt var så godt. Men handelen trækker dog i langdrag. Larsen og hans engelske advokat beder om alt muligt.
KILDE: Sagen om det spektakulære hussalg, der gik i vasken, er beskrevet i kapitlet ’Den saudiarabiske prins’ i Flemming Østergaard og David Trads’s fælles bog Exit Parken. Bogen udkom i 2015.

KILDER:
1
https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=20&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiD-Jqpk6_VAhUrP5oKHUiqB0w4ChAWCFYwCQ&url=http%3A%2F%2Ffinans.dk%2Fartikel%2FECE4406551%2FEnzymkonge-s%25C3%25A6lger-hus-for-50-mio.%2F&usg=AFQjCNF-ysx2-lDjN43667YRHqJbsO-S7Q
2
https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwju-J3hk6_VAhVrOpoKHVQwAVIQFgglMAA&url=https%3A%2F%2Fnbjour.wordpress.com%2F2016%2F01%2F12%2Fjan-larsen-ser-pa-hus%2F&usg=AFQjCNEMu-ceRdtjh3QvUAeJ9ypKfJHzjw

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: