Skip to content

ATENCIÒN, 2015: KARSTEN HAGEL-SØRENSEN FRITAGES FOR HVERVET SOM KAMMERADVOKAT

July 17, 2017

23-01-2015, danskeadvokater.dk
I forbindelse med den netop indgåede kammeradvokataftale mellem Finansministeriet og Advokatfirmaet Poul Schmith har Kammeradvokat Karsten Hagel-Sørensen anmodet Hendes Majestæt Dronningen om at blive fritaget for hvervet som kammeradvokat. Dronningen har imødekommet anmodningen ved kongelig resolution, og Hagel-Sørensen blev herefter fritaget for hvervet fra årsskiftet.

Kammeradvokaten har siden 1936 været en ledende partner hos Poul Schmith, der bar titlen som kongelig udnævnt kammeradvokat. Karsten Hagel-Sørensen har været kammeradvokat siden 2004.

Finansministeriet indgik tidligere aftalen om levering af juridisk bistand til staten – kammeradvokataftalen – med personen kammeradvokaten. Den nye kammeradvokataftale, der træder i kraft ved årsskiftet, er indgået med firmaet Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith.

Hagel-Sørensen har sideløbende med sit hverv som kammeradvokat fungeret som partner og advokat hos Advokatfirmaet Poul Schmith, hvor han blandt andet har ført sager for Højesteret og EU-Domstolen. Dette fortsætter han med fremover.

KILDE:

https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj57ar25I_VAhWBYJoKHVDOBUwQFgg0MAM&url=http%3A%2F%2Fwww.danskeadvokater.dk%2FNyheder.aspx%3FID%3D19049%26PID%3D39642%26Action%3D1%26Newsid%3D17327&usg=AFQjCNEG432pVYyZ5hPXef2zlVutOcdjpw

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: