Skip to content

2009: Baggers entre i IT Factory gik gennem Harley-sælger i Florida

June 26, 2017

Berlingske Busieness, 22. oktober 2009 CITAT: Da Stein Bagger i 2002 skulle købe sig ind i IT Factory, lånte han penge af udlandsdanskeren Flemming Nielsen, der også har udlånt penge til en af danmarkshistoriens største momssvindlere.
Stein Baggers startkapital og det økonomiske fundament for IT Factory-illusionen og leasingsvindlen stammer fra udlandsdanskeren Flemming Nielsen.
Tilbage i 2002 skulle Stein Bagger bruge bruge et millionbeløb på at købe sig ind i IT Factory. Det lykkedes ham at få et rentefrit lån af Flemming Nielsen, der blev formidlet af Baggers nære ven Allan Vestergaard, skriver Jyllands-Posten.
Flemming Nielsen har skabt en del af sin formue ved hurtige speedbåde og Harley Davidson-motorcykler, der bl.a. er eftertragtede i rockerkredse. Han eksporterede speedbådene og motorcyklerne fra Florida, hvor han boede en årrække.
Samme år som Flemming Nielsen udlånte penge til Stein Bagger, udlånte han ifølge Jyllands-Posten også penge, der endte hos den dømte momssvindler Peter Barsøe.
Peter Barsøe er kendt som manden, der i stort omfang eksporterede ikke-eksisterende biler i stort omfang for at få afgiftskroner retur fra Skat. Svindlen blev opdaget i sommeren 2003. CITAT SLUT

KILDE:

https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiNqefir9vUAhUkYZoKHVbmAF0QFgglMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.business.dk%2Fdigital%2Fbaggers-entre-i-it-factory-gik-gennem-harley-saelger-i-florida&usg=AFQjCNEMZU-VJF_oFypmhLpQqekWV4s8Hw

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: