Skip to content

2009: Brian Mikkelsen nævnt i PET-beretning

June 25, 2017

Berlingske,. 24. JUNI 2009 ”Den sydafrikanske vicekonsul Steyn gav endvidere Brian Mikkelsen og hans to rejsekammerater 30.000 kroner.”
— — —
SPØRGSMÅL:
Når man genlæser historien i 2017 er det nærliggende at spørge, om Steyn i denne historie og Hr. Steyn i bogen ’Jan Bonde Nielsen Afsløret’ fra 2016 er ud af den samme sydafrikanske familie?
Den Hr. Steyn, der figurerer i bogen og Bonde Nielsen havde sammen en farm i Kenya, indtil de kom voldsomt op at toppes om den.
Jorden som farmen lå på, var oprindeligt græsgange for kvæg, som omvandrende masaier mente at have hævd på fra tidernes morgen. Masaierne blev imidlertid brutalt fordrevet – eller forsøgt fordrevet.
Ifølge bogen verserer der retstvister om det store naturskønne landområde i Kenya. Kunne det ikke være interessant om et medie med hjertet på rette sted opdaterede offentligheden om, hvordan det går?

KILDE:

https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjZ8bSqh9nUAhVECZoKHWSzCokQFgglMAE&url=https%3A%2F%2Fwww.b.dk%2Fpolitiko%2Fbrian-mikkelsen-naevnt-i-pet-beretning&usg=AFQjCNGTKtQQl-yI1bx8GxRU82JjuMRmBQ

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: