Skip to content

SVENNEMAND

June 19, 2017

I december 2016 stillede en person, der hed ’Sven’ velvilligt op i DRs dokumentar ’Milliardkuppet’. ’Sven’ var tidligere ansat i Skat gennem en lang årrække. På tidspunktet for dokumentaren var han hjemsendt fra Skat på grund af sagen om svindel med udbytteskat for 12,3 mia. kroner. Han fortalte i tv-programmet, at Skat havde mistet tilliden til ham.
Omkring et halvt år tidligere havde flere medier skrevet om, at Skat da havde hjemsendt en medarbejder. Den 11. juni 2016 forlød det i dagbladet Politiken:
CITAT: En formodet insider, der blandt andet havde gjort sig bemærket blandt sine kolleger, fordi han havde en dyr livsstil, dyre biler og en meget ung russisk hustru med kontroversielle forretningsforbindelser.
En livsførelse, der ikke umiddelbart matchede lønnen som HK’er i en statslig virksomhed. CITAT SLUT
— — —
Hvis Sven er villig til at stille op igen, skal offentligheden så ikke opdateres vedrørende hans situation og de spørgsmål i øvrigt, som Politikens skriveri fra juni 2016 kan foranledige?

KILDER:
1
https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj248_DxsnUAhWEIpoKHaTcBmAQFggnMAE&url=http%3A%2F%2Fpolitiken.dk%2Foekonomi%2Fart5625409%2FDyr-bil-og-livsstil-f%25C3%25A5r-Bagmandspolitiet-til-at-sigte-mulig-insider-i-Skat&usg=AFQjCNHbvQl1wZeqtk-Ygx5XXiyrE1QTCw
2
https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj248_DxsnUAhWEIpoKHaTcBmAQFgghMAA&url=http%3A%2F%2Fjyllands-posten.dk%2Findland%2FECE8756009%2Fmedier-bagmandspolitiet-har-sigtet-en-ansat-i-skat%2F&usg=AFQjCNHEBQodE-Xhoz2EjxgpZZLPJoV5HQ

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: