Skip to content

ATENCIÓN: GENFREMSTILLINGER I LILLE FORLØBER OM SVINDEL MED UDBYTTESKAT FOR 37,5 MIO. KR.

June 19, 2017

Den 27. maj blev to mænd ved Retten i Lyngby varetægtsfængslet i en ny sag om svindel med udbytteskat for 37,5 mio. kr. Begge blev varetægtsfængslet frem til 19. juni. Det oplyste TV2 i maj.
Den nye lille sag, der udspiller sig med pengeoverførsler tilbage i 2007, hænger ifølge Bagmandspolitiet formentlig sammen med den gigantiske udbyttesag, der handler om formodet svindel for op mod 12,3 milliarder.

CITAT: Den varetægtsfængslede udlandsdansker blev fremstillet i grundlovsforhør 24. maj, efter at han aftenen forinden blev anholdt i Københavns Lufthavn.

Den anden person blev anholdt fredag og fremstillet i grundlovsforhør lørdag formiddag. Begge er varetægtsfængslet frem til 19. juni. CITAT SLUT

SPØRGSMÅL:

Den ene af de varetægtsfængslede mænd er ifølge medierne født i 1949. Det er et godt spørgsmål, hvornår den anden er født?

Der har også været forlydender om, at den person der ikke blev anholdt i Københavns Lufthavn, blev anholdt i ‘et andet land’. Er det sandt?

I givet fald hvilket land?

Hvornår?

BAGGRUND:

https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj8xqPwnsnUAhVlAZoKHe9HBxsQFgg4MAM&url=http%3A%2F%2Fnyheder.tv2.dk%2Fkrimi%2F2017-05-27-to-danskere-faengslet-for-skattesvindel-for-millioner&usg=AFQjCNH8iVMnNxz-_YmukDasTa_Ob-GpzQ

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: