Skip to content

SAMMENLIGNENDE LITTERATUR – OG INTET ANDET

June 11, 2017

26. AUG. 2015 CITAT: Tirsdag kom det frem, at Skat nu har opdaget et netværk af over 100 udenlandske selskaber, som har krævet refusion af udbytteskat på baggrund af forfalsket dokumentation og derved drænet statskassen for 6,2 mia. kr. CITAT SLUT (Børsen 26. August 2015).

2016: CITAT: Oplysninger fra erhvervsstyrelserne i London og på Cypern afslører, at Bonde Nielsen, hans Greenoak-koncern og hans nærmeste medarbejdere – inklusive hans sekretær Bente Rasmussen – har været involveret i lange mere end hundrede selskaber.” (Bog).

2016: CITAT: Det forretningsliv, han med så stor omhu har værnet om, ved vi i dag, dækker over hundredvis af selskaber uden egentlige formål og storstilede projekter, der aldrig kom på vingerne. CITAT SLUT (Bog).

KILDER:
1
https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiRsb71uLXUAhVkIJoKHfhzBOMQFgghMAA&url=http%3A%2F%2Fborsen.dk%2Fnyheder%2Fpolitik%2Fartikel%2F1%2F309683%2Fskat_blev_advaret_om_svindel_med_udbytteskat.html&usg=AFQjCNGn7sXUQ9ZPJEzIM7eSUYZBZO9slg
2 + 3
Bogen Jan Bonde Nielsen Afsløret side 265 og side 364.

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: