Skip to content

’Den anden mand blev anholdt i et andet land’

June 10, 2017

SPØRGSMÅL: I hvilket andet land blev ’Den anden mand’ anholdt?

BAGGRUND: I den lille sag om svindel med udbytteskat mistænker politiet to mænd for at have sendt 37,4 mio. kr. i skattely. Det skriver DR Nyheder den 7. juni.

CITAT: Den ene af de to mænd bor i dag i USA og blev anholdt tirsdag den 23. maj i Københavns Lufthavn klokken 10.35, hvor han blev sigtet for tre forhold. Ifølge kendelsen om varetægtsfængsling flyttede han fra Danmark omkring det tidspunkt, hvor den påståede svindel er foregået.

Det blev blandt andet brugt som begrundelse for at varetægtsfængsle ham, da politiet mente, at der var risiko for, at han ville stikke af.

Den anden mand blev anholdt i et andet land fredag den 26. maj og fremstillet i lukket grundlovsforhør dagen efter. Også hans ”løse tilknytning” til Danmark blev brugt som begrundelse for at varetægtsfængsle ham. CITAT SLUT

KILDE:

https://www.google.dk/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&ved=0ahUKEwjJ_bTCz7PUAhVMI1AKHbm1DIUQjhwIBQ&url=http%3A%2F%2Fwww.dr.dk%2Fnyheder%2Fpenge%2Fpolitiet-svindlere-sendte-374-millioner-i-skattely&psig=AFQjCNGdgW2oMCu1nD2e5eJf7aduKxvl7w&ust=1497195694001551

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: