Skip to content

2011: AUKTIONSKATALOG OVER SKYKON-KONKURS NÆVNER DIAMANTER

June 4, 2017

Da underleverandøren indenfor vindmølleindustrien, Skykon, gik konkurs 21. december 2010, blev der holdt auktion og aktiverne i boet solgt.
Det fortæller Jesper Øhlenschlægeri sin bog ’Magtens Korridor’. Jesper Øhlenschlæger var ophavsmand til Skykon. Øhlenschlæger fortæller, at Berlingske Business den 26. januar 2011 bragte historien ”Luksus-auktion efter Skykon-konkurs.”
”Her ramte man virkelig ind i den indre svinehund, og janteloven fik tilført benzin. Intet var mere forkert. Luksus? – Vi havde købt møbler til at indrette et nyt hovedkontor med 50-60 procent rabat i forhold til nypris, fordi møblerne var brugte og anvendt på topmødet (COP 15) i København. I auktionskataloget var der også medtaget diamanter! Og man udlagde det som om Skykon havde været i besiddelse af diamanter. Det havde aldrig nogen sinde været tilfældet,” skriver Jesper Øhlenschlæger på side 339 i sin bog.
Hvordan diamanter så alligevel kunne optræde på listen over konkursboets aktiver i auktionskatalogets får læseren ingen forklaring på.
Jesper Øhlenschlæger, Magtens Korridor udkom i 2012.

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: