Skip to content

2017, 2016, 2015: DE KLOGE NARRER DE MINDRE KLOGE

May 15, 2017

2017:
Jyllands-Posten: Nordea investerede københavnernes penge i atomvåben
INVESTOR – 15.05.2017 KL. 06:00
Penge fra Københavns Kommune har været investeret i et selskab, der er med til at producere atomvåben. Det er sket på trods af, at dette selskab er blacklistet af Københavns Kommune.

KILDE:

http://finans.dk/investor/ECE9569053/nordea-investerede-koebenhavnernes-penge-i-atomvaaben/

— — —

2016: F6, F 16 Fund, Falcon

”I midten af oktober rejser Gillett selv til Saudi-Arabien for at tale videre med den stenrige prins, der fortsat koketterer med en egentlig overtagelse af den berømte klub via sit sportsinvesteringsselskab F6.”
”Jeg modtager et bindende tilbud fra ’the F 16 Fund’, som jeg skal forelægge for Parkens bestyrelse (et tilbud, som jeg 100 % vil støtte).”
”Saudi-arabisk fond vil overtage Falcon og tilbyder at betale X kroner kontant per aktie og vil samtidig indfri milliard-gæld.”
”Han fortæller, at han er ”meget vred” – og at han håber, at ”der virkelig er tale om en misforståelse mellem dig [Jan Larsen, red.] og F6-ejerne, så vi positivt kan få fremsendt det aftalte tilbud”, og at han ”vil være indstillet på om nødvendigt at tage til Jeddah eller et andet sted og møde F6-ejerne”.”
”Fra dag ét var jeg i tvivl om projektet, men jeg må indrømme, at jeg også på et tidspunkt følte mig rimeligt sikker på, at handelen ville lykkes – nemlig da det officielle papir på registreringen af det saudi-arabiske investeringsselskab ’F 16’ blev fremsendt fra myndighederne i London.”
(Kilde: ‘Exit Parken’ af David Trads i samarbejde med Flemming Østergaard)

KILDE:

https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiXwezjsPHTAhUsSJoKHVFxAlUQFggnMAA&url=https%3A%2F%2Fnbjour.wordpress.com%2F2016%2F01%2F30%2Ff6-f-16-fund-falcon%2Famp%2F&usg=AFQjCNE2Qyd_kPzGnZ-4S7XywOaqIyGc6Q

— — —

2015:
Ny lov: Pensionskasser skal investere dine penge i hemmelighed

TV2, 10. dec. 2015,

Hvad vil du sige til, at din hårdtjente pensionsformue bliver investeret i atomvåben? Eller hvad med klyngebomber, der river arme og ben af sagesløse børn i konfliktområder?
De fleste ville nok have visse moralske indvendinger, men heldigvis – for de offentlige pensionskasser – så kan en nyt lov sikre dem imod offentlighedens nysgerrighed.
Et lovforslag, der blev fremsat under den tidligere regering, og som torsdag blev stemt igennem i Folketinget sikrer nemlig at de to offentlige pensionskasser ATP og Lønmodtagernes Dyrtidsfond ikke længere skal omfattes af offentlighedsloven.

KILDE:
https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjn8OuBsPHTAhXMbZoKHdAZDOsQFgg6MAM&url=http%3A%2F%2Fnyheder.tv2.dk%2F2015-12-10-ny-lov-pensionskasser-skal-investere-dine-penge-i-hemmelighed&usg=AFQjCNGio-Z55zZkfRkpG82RWFMWG0G3zA

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: