Skip to content

LISE NØRGAARD: BOLIGLOVENE ER KUN TIL FORDEL FOR FIDUSMAGERE OG SKIDERIKKER

May 12, 2017

Der var engang en avis, der var fræk som en slagterhund og som gik i flæsket på bolighajer. Til medarbejderne på den avis, eller andre med indignationen på rette sted, kan man sige, at journalist Lise Nørgaard, der snart fynder 100 år, næsten rækker stafetten videre.
Fagbladet Journalisten har interviewet Lise Nørgaard i anledning af den runde dag, der indbefatter et tilbageblik på 82 år med journalistik. 82 år!
I løbet af samtalen, som er herlig og inspirerende læsning, fortæller Lise Nørgaard, at hun var enlig mor, da hun i 1949 fik arbejde på Politiken.
”Hendes egne problemer med at finde en bolig i København gav hende idéen til at skrive om bolighajer og urimelige boliglove. Problemerne på boligmarkedet er fortsat ikke blevet løst, mener hun.
”Det er bare blevet værre og værre. Selv i dag skal folk betale 10.000 kroner om måneden for at få tag over hovedet, mens andre med masser af penge slipper med 6.000 kroner for fem værelser.”
Boliglovene har været en af Lise Nørgaards kæpheste i årtier, ”fordi de kun er til fordel for fidusmagere og skiderikker, rent ud sagt.”
”Men det er ikke lykkes mig at ændre på det. Ofrene er fortsat samfundets svageste,” siger hun til Jakob Albrecht på fagbladet Journalisten.

KILDE: Journalisten 4 05.05. 2017

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: