Skip to content

ALZHEIMERS SYGDOM / AMALGAMFYLDNINGER / RODBEHANDLINGER MED N2

May 4, 2017

Af Ulla Danielsen,
Når der er tale om patienter med Alzheimers sygdom eller andre demenssygdomme, er der så nogen indenfor det etablererede sundhedssystem, der beskæftiger sig med at udrede, om de patienter er belastet af kviksølv-holdige hjerne-giftige amalgam-plomber i tænderne?
Er der nogen, der sørger for udredning af, om der er rodfyldte døde tænder, som står og sopper i en lomme af puds?
Er der nogen, der beskæftiger sig med, om de Alzheimer-syge eller andre demente har tænder, der er rodfyldt med N2?
Det er navnet på et rodfyldnings-materiale, som var på markedet, men som blev forbudt! Men der var da vist ingen, der fik brev om, at de måske gik rundt med en russisk roulette i munden?
Er der nogen læger eller sygeplejersker, der arbejder med de forskellige demens-sygdomme, som har været i dialog med den svenske læge Birgitta Brunes? Hun er godt nok er specialiseret i multipel sclerose (MS) men det kunne tænkes, at hun kunne inspirere til, hvad man kunne gøre for at hjælpe demente til en lidt bedre almen status.
Læg i øvrigt mærke til, at forslaget til lov om somatisk tvangsbehandling af varigt inhabile, så vidt man kunne læse, meget behændigt udfaser de alternative behandlere på enhver måde fra kontakt med de varigt inhabile!
Det er da uklogt, når det netop ofte er de lidt utraditionelt tænkende sundhedspersoner, der bringer problemstillinger videre.
Det er derfor en stor og styg fejl ved forslaget om somatisk tvangsbehandling af varigt inhabile.
Selvom det er upopulært at fremføre det, så bør læger og sygeplejersker indenfor demens-området måske også se at blive obs på, at vacciner konserveret med kviksølv eller aluminium formentlig bør undgås for enhver pris, når der er tale om demente patienter. Lille tue vælter stort læs, siger ordsproget. Det kan også ske i forbindelse med demens-sygdomme.
Tænk hvis det almindelige behandlingssystem hidkaldte læge Helge Volkmann til at undersøge demente og begyndende demente. Helge Volkmann har særlig viden og særlige kompetencer når det handler om computerbaseret kvante-medicinsk udstyr. Den behandlingsmetode kunne de demente helt sikkert have glæde af at stifte bekendskab med. Og tænk hvad det ville betyde for deres nærmeste pårørende hvis man sammen kunne opleve ja blot et lillebitte fremskridt.

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: