Skip to content

CARL FREER OPGIVER ÆVRED

May 3, 2017

Af Ulla Danielsen,
Da sagen om IT Factory i slutningen af 2008 var gloende, blev Bagmandspolitiet, som jo ellers efterforsker alvorlig økonomisk kriminalitet, gesvindt kørt ud på et sidespor.
Inden Bagmandspolitiet overhovedet kom til Farum, havde en politimand på orlov lige været inde og fjerne forskelligt i et hus på Boserupvej i den nordsjællandske by, som var centralt for hele sagen.
Ja, en af bagmændene i sagen om IT Factory, den svenske gangster Carl Freer, blev faktisk aldrig afhørt af politiet. Det fremgik af dokumentaren ’Find Stein Baggers penge’ der blev vist på DR3 i efteråret 2015.
Så gik det da langt bedre med kontakten mellem IT Factory konkursboets kurator, Boris Frederiksen fra Kammeradvokatens kontor og Carl Freer: Det samarbejde fandt sted, uden at Carl Freer på noget tidspunkt blevet udsat for strafferetslig efterforskning i forbindelse med IT Factorys konkurs. Udredningen fra Kammeradvokatens kontor medførte heller ikke noget personligt krav mod Carl Freer.
Men ak. Nu – i maj 2017 – går det ikke længere helt så glat for svenske Carl Freer. Det kunne man læse på MediaWatch den 1. maj.
MediaWatch skriver da, at DR’s generaldirektør og produktionsholdet bag programmet “Find Stein Baggers penge” slipper for injuriesag, efter de nødvendige dokumenter ikke er afleveret til retten.Truslerne om injuriesag kom netop fra Carl Freer, som – uden held – havde forsøgt at blokere for at få sit navn frem i forbindelse med tv-dokumentaren.
— — —
SPØRGSMÅL
Hvorfor mon Carl Freer ikke afleverede de nødvendige dokumenter til retten?

Er der nogen journalister, der tør ringe den frygtindgydende Carl Freer op?

Eller måske hans advokat kan svare?

Hvis injuriesagen var blevet gennemført, ved hvilken ret skulle den da have fundet sted?

Har DRs advokat på sagen en kommentar til den for DR glædelige udvikling?

Og hvad siger de tre raske drenge-journalister fra ’Find Stein Baggers penge’?

Har truslerne om en injuriesag tynget?

Eller var det trods alt småting i forhold til den mafia-retorik tv-dokumentarens tilrettelægger har været udsat for i form af en bamse med overskåret hoved i postkassen og en død rotte på dørtrinet derhjemme?

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: