Skip to content

ARGUMENTER FOR AT DANMARK SKAL HAVE ET MINISTERIUM FOR IT:

April 25, 2017

ARGUMENTER FOR AT DANMARK SKAL HAVE ET MINISTERIUM FOR IT:

It-inddrivelsessystemet EFI duede ikke og det kan ende med koste staten 80 milliarder kroner! Oveni den spildte udgift til u-duelige EFI.
Desuden har der været alle de øvrige kuldsejlede milliard-dyre it-projekter.

Statslig infrastruktur blev hacket i 2012-2013, mens de fleste af statens registre var opbevaret hos hosteren CSC i Valby. De fulde økonomiske og andre konsekvenser kan vel fortsat endnu på ingen måde gøres op?

Sagen om formodet svindel med udbytteskat for 12,3 milliarder kroner: Samfundets brug af it er vel en af forklaringerne på, at denne økonomiske gigant-forbrydelse kunne finde sted?

Når borgerne udsættes for identitetstyveri, er myndighederne ikke meget mere bevendt end en gammel sutsko på en landevej. (De kan heller ikke finde ud af it.)

Det anbefalede brev afsendt fra Statens Seruminstitut (SSI) med 2 CD’er med statens data-registre, der TILFÆLDIGVIS kom på afveje og blev åbnet af uvedkommende og altså de facto komprommiteret.

Ifølge et lovforslag skal nærmeste pårørende til varigt inhabile bruge ’den digitale løsning’ hvis de vil klage over lægelig tvangsbehandling!

Litteraturen om milliard-svindel-foretagende IT Factory viser, at der på INTET tidspunkt blev gået hårdt til computervirksomheden IBM fra de danske myndigheders side. IBM kunne uantastet lukke af for al kommunikation, selvom de havde haft en del med IT Factory at gøre.

En forskningsleder på Århus Universitet kunne u-antastet flytte sit forskningscenter, hvor de arbejdede med statslige dataregistre, over i en privat villa udenfor campus og på den måde unddrage sig universitetets kontrol.

En stor bestikkelsessag har vist, at når der er tale om it, så er der brådne kar både i it-brancen og hos de offentlige myndigheder. Sagen trækker tråde til Dubai. I øvrigt ligesom sagen om svindel med udbytteskat.

Dagbladet Information har afdækket, at overvågningssoftware udviklet for EU-midler og for danske skattekroner havner i diktaturstater. Havner noget også i danske hjem?

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: