Skip to content

AUTISME OG DRÆBER-INSTINKTET HOS DEM, DER STYRER AUTISME-FORSKNINGEN

April 21, 2017

I 2010 skrev dagbladet Information en artikel om en forskningsleder på et århusiansk forskningscenter for autisme, som havde svindlet.
Det fremgik af artiklen, at forskningslederen havde sagt til sine studerende, at han var villig til at slå ihjel for at komme frem i verden. (Se kilde under denne artikel).
I december 2016 viste DR en dokumentar ‘Milliardkuppet’, der handler om den hovedmistænkte i sagen om svindel med udbytteskat for 12,3 milliarder kroner. Han hedder, som det allerede vil være nogle bekendt Sanjay Shah og bor i Dubai.
Sanjay Shah betaler store beløb til autismeforskning i bl.a. Storbritannien og er via sine donationer med til at styre i hvilken retning forskningen i årsagerne til autisme skal dreje.
Så meget desto mere interessant er det, at Sanjay Shah i oktober arrangerede en ‘Autism Rocks’ koncert med Major Lazer i Dubai, som netop blev brandet som et “Killer Party”.
Måske forskningen i autismens årsager først kommer til at gå fremad, når den kommer ud af hænderne på disse drabs- og ‘killer’-mindede personer?
Måske de, der er invalideret af autisme, ville være bedre tjent med forskere, som har en ydmyghed i sig end de huserende med ‘drab’ og verdslige ambitioner på hjernen?
Hvad er mon den sociologiske forklaring på dræber-typernes tilstedeværelse i autisme-forskningen? / UD

CITAT FRA INFORMATION: »Jeg er klar til at slå ihjel for at komme frem«. CITAT SLUT
KILDE:
https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjkmdOiorbTAhVFliwKHSxbByoQFgghMAA&url=https%3A%2F%2Fwww.information.dk%2Fmoti%2F2010%2F03%2Fagitatoren-kom-universitetet&usg=AFQjCNEskHr8I1wz90vFAEYs95cjasw_cw

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: