Skip to content

OPSPARING OG PENSION

March 25, 2017

Børsens chefredaktør Anders Krab-Johansen bekymrer sig den 23. marts om danskernes fremtidige penionsvilkår. Det sker i en leder med overskriften ”Hippie-pensioner giver dovne danskere let spil.”
24. marts bekymrer formanden for fagforbundet FOA, Dennis Kristensen,sig om samme emne. Ifølge Jyllands-Posten Finans mener Dennis Kristensen, at fundamentet for det pensionssystem, der er kåret til verdens bedste, begynder at smuldre.
Sagen er, at opsparing til pension er for dårlig og for usikker en forretning.
Anders Krab-Johansen og Dennis Kristensen står i to vidt forskellige positioner i samfundet, men begge er engageret i danskernes pensionsforhold og i, hvordan den danske pensionsmodel kan udvikles.
Tænk hvis de to kunne finde sammen til uformelle drøftelser af, hvordan man kunne udvikle hele området. Det ville da i det mindste være en begyndelse. Og når nu andre ikke kan finde ud af det.
KILDER:
1 https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiQ7_fh9vHSAhXIiiwKHZN0CyEQFggZMAA&url=http%3A%2F%2Fborsen.dk%2Fnyheder%2Fopinion%2Fartikel%2F11%2F166471%2Fartikel.html&usg=AFQjCNFiDP6C4_UFxi5Ot5z3mwPWBHI9wQ
2 https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjQ_s-P-PHSAhWEFiwKHdWoBKgQFggZMAA&url=http%3A%2F%2Ffinans.dk%2Fpolitik%2FECE9458316%2Ffagforbund-opsparing-til-pension-er-for-daarlig-og-for-usikker-en-forretning%2F&usg=AFQjCNH41xTVRx61urLF4qu31XR75I0Utw

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: