Skip to content

BRÆNDENDE BENZIN OG TÆNDVÆSKE – FRA RY TIL SILKEBORG

March 25, 2017

Af Ulla Danielsen,
Kun iført underbukser og med de lange bukser brændt ind i huden på sig kom en 16-årig dreng i februar hjem til sin familie i Ry.
Drengen havde været udsat for et attentat med brændende benzin. Det blev siden slået fast, at han var forbrændt på 50% af kroppen fra navlen og nedefter.
Drengen, der er af afghansk oprindelse, var så chokeret, at han ikke sagde noget. Fire danske drenge blev siden anholdt for benzin-attentatet mod den afghanske dreng, som de ville brænde levende. Brandattentatet fandt sted mandag den 6. februar.
De afghanske forældre, der sammen med deres børn er kommet til Danmark som flygtninge i 2005 spurgte siden, hvordan det kunne komme så vidt?

FRA RY TIL SILKEBORG

Som svar på det spørgsmål skal det huskes, at DR2 i dokumentaren ”I Sektens Kløer” beskrev, hvordan det indgik i ydmygelserne i en frikirke i Silkeborg, at nogle unge skulle overhælde andre unge med tændvæske.
Dokumentaren, der er i to dele, blev vist i december 2016.
Der er ikke særlig langt fra Ry til Silkeborg i Jylland.
Lægprædikanten fra frikirken i Silkeborg smuttede til Orlando i Florida i USA, da jorden begyndte at brænde under ham her i landet. Han er for nylig vendt frivilligt hjem til Danmark og på den måde undgik han udlevering. Sagen efterforskes af Østjyllands politi.
I Florida verserer der også en sag mod den danske lægprædikant, men er der nogen journalister, som har spurgt politiet i USA, om der indgår vidneudsagn om tilskyndelse til at overhælde andre med tændvæske i de anklager, som vidner derovre rejste mod den danske lægprædikant?
Anklagerne i USA stammer fra medlemmer af den frikirke, som den danske lægprædikant nåede at stifte og drive mens han opholdt sig i Orlando i Florida.
— — —
SPØRGSMÅL:

Har de danske drenge der begik brandattentatet i Ry lært deres sindsyge opførsel af voksne?

Er der taget initiativer til at modvirke de afstumpede og grænseoverskridende impulser, der gennem en årrække er udgået fra frikirken i Silkeborg?

Hvis ja, hvilke?

Nu da den tidligere lægprædikant er i myndighedernes varetægt kunne det være oplagt at spørge, hvad manden ved afhøringer har forklaret? Hvad tænkte lægprædikanten, da han tilskyndede eller pressede unge ubefæstede sjæle til at overhælde andre med tændvæske?

Hvad var meningen?

Har der bredt sig en modbydelig volds-u-kultur i Silkeborg og omegn?

For eksempel blev en kvinde ansat i Skat overfaldet ved sit hjem ved Silkeborg i denne måned. Kvinden blev efter overfaldet behandlet for brud i ansigtet.

Hvordan går det med hende?

Er sagen opklaret?

Er gerningsmanden anholdt og afhørt?

Havde overfaldet relation til kvindens arbejde i Skat?

Har den kvindelige medarbejder i Skat på den ene eller den anden måde noget at gøre med milliard-sagen om mulig svindel med tilbagebetaling af udbytteskat?

BAGGRUND OM FRIKIRKEN I SILKEBORG:

Kristeligt Dagblad 28. juni 2012:

CITAT: Drenge, der overhældes med tændvæske, og piger, der er blevet tvunget til at optræde nøgne på film. Sådan lyder nogle af anklagerne mod pinsekirken Byens Kirke i Silkeborg, hvis tidligere præst Christian Laursen nu er blevet politianmeldt af en tidligere kirkegænger. CITAT SLUT
KILDE
https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjt5LCX3PPSAhXEApoKHRzkBCAQFggZMAA&url=https%3A%2F%2Fwww.kristeligt-dagblad.dk%2Fkirke-tro%2Fpr%25C3%25A6st-meldt-til-politiet-overgreb-mod-unge&usg=AFQjCNH8KYZQqV_EgcSsc4NkkedglaiNVw

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: