Skip to content

2014: Aarhus-direktør eftersøges af politiet

March 21, 2017

Kammeradvokaten vil tale med den tidligere Skykon-diretør og ejer af »Lille Marselis« Jesper Øhlenschlæger. Han er nu eftersøgt af politiet. Det skrev Århus Stiftstidende den 27. januar 2014.
”Forretningsmanden Jesper Øhlenschlæger, der for få år siden boede i »Lille Marselis« på strandvejen, eftersøges nu af politiet.
Ingen har hørt noget til århusianeren, som er udeblevet fra flere møder i skifteretten i Aarhus i efteråret i forbindelse med Jesper Øhlenschlægers personlige konkurs.”
— — —
SPØRGSMÅL:

Hvad er status quo i sagen om Jesper Øhlenschlæger?

Har politiet her i marts 2017 talt med manden?

Er Jesper Øhlenschlæger stadig eftersøgt?

Har politiet nogen anelse om, hvorvidt manden er i Danmark eller i udlandet?

Hvad med om medierne producerede en opdatering?

I bogen “Jan Bonde Nielsen Afsløret” skriver Birgitte Dyrekilde og Jan Teschl på side 335, at den fallerede aarhusianske forretningsmand Jesper Øhlenschlæger også var på Bonde Nielsens sorte liste over forretningsforbindelser, han ikke havde lyst til at tale om:
CITAT: “Sådan noget som Jesper er jeg fantastisk ømfindtlig over. Jeg bliver introduceret for ham af to af de pæneste mennesker i Danmark. Han havde prøvet i et år – måske længere – at ringe og skrive til mig, men jeg kunne næsten ikke være bekendt at sige nej. Han er jo altså forfærdelig gal, helt forfærdelig. Vi var vitterligt i gang med at lave noget, som vi heldigvis aldrig nåede,” sagde Jan Bonde Nielsen på et møde på Hellerup Parkhotel den 24. marts.
Da det falder Jesper Øhlenschlæger for øre, hvad Jan Bonde Nielsen går og fortæller om ham ude i byen, åbner han lidt op omkring sine relationer til den dragende danske forretningsmand.
“Vi var sammen hver dag i næsten et år. Hvis vi ikke var ude at rejse sammen, var jeg inde på Eaton Place. Det var ikke pjat,” fortæller han.
For Bonde Nielsen og Øhlenschlæger søsatte det ene projekt i Nigeria efter det andet…CITAT SLUT
— — —
I forbindelse med en påkrævet nyheds-opdatering om Jesper Øhlenschlægers gøren og laden, kunne det være på sin plads at få belyst, hvad Jan Bonde Nielsen sigter til, når han siger: ” Vi var vitterligt i gang med at lave noget, som vi heldigvis aldrig nåede,” ?
KILDER:
https://www.google.dk/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&ved=0ahUKEwik58qZuOfSAhWGdCwKHYKOAYoQjhwIBQ&url=http%3A%2F%2Fstiften.dk%2Faarhus%2FAarhus-direktoer-eftersoeges-af-politiet%2Fartikel%2F191976&psig=AFQjCNElxi0UXj1ZBSH6O4useK3n2F58-Q&ust=1490180187982455

https://www.google.dk/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&ved=0ahUKEwiAuZXSuefSAhXEKCwKHYT6DeYQjhwIBQ&url=http%3A%2F%2Fwww.business.dk%2Foekonomi%2Feftersoegt-aarhus-matador-fundet-i-afrika&psig=AFQjCNElxi0UXj1ZBSH6O4useK3n2F58-Q&ust=1490180187982455

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: