Skip to content

DEROUTE OG TERROR

March 16, 2017

Europa-Kommissionens Repræsentation i Danmark citerer i en nyheds-oversigt en historie fra Berlingske om ”Socialdemokratiernes store deroute”:
I avisens leder skriver Berlingske, at selv om den politiske virkelighed i de europæiske lande er forskellig, er der alligevel en række slående fællestræk: de nationalkonservative protestpartiers fremgang og socialdemokratiernes store deroute: “I korthed, så kom Europas socialdemokrater for sent til virkeligheden, for sent til at reagere på de store forandringer, som var på vej. […] I den situation har socialdemokratierne haft uendeligt svært ved at finde svar, som ikke bare handlede om mere af det samme, mere globalisering, mere EU, mere multikulturel forståelse, mere indvandring og så et håb om, at den tyske kansler Angela Merkel ville opgive sin sparekurs og de stramme tøjler over for landenes finanspolitik,” skriver avisen.
— — —
Det kunne være interessant at vide, om lederskribenten, som tilsyneladende ikke kan snuppe socialdemokrater, har læst Pansergeneralen om Jørgen Ejbøls liv og karriere?
I bogen fortæller Jørgen Ejbøl, hvordan han i sin tid satte 19 journalister på socialdemokraten Sven Auken mens denne var minister.
19 journalister! Det er ikke at chikanere, det er at terrorisere, og så endda en folkevalgt.

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: