Skip to content

AFSLØRET

March 15, 2017

Af Ulla Danielsen,
”Industrimogul Jan Bonde Nielsen fik særbehandling af hoffet, mens han blev undersøgt for svindel med 146 mio. kr”. Den historie skrev Jan Körner på Ekstra Bladet, da bogen ”Jan Bonde Nielsen Afsløret” lige var udkommet for godt et år siden.
Men hvad med alt det andet råmateriale til nyheder, der er i den bog? Hvorfor har Ekstra Bladet ikke skrevet de historier?
Bogen er spækket med nyhedsvinkler: For eksempel er der historien om, hvordan Jan Bonde Nielsens højre hånd forklarer i en retssal i London, at han da ikke mener, at Jan Bonde Nielsen betaler skat.
Der er også en fyldig beskrivelse af relationen mellem Jan Bonde Nielsen og den mildt sagt særprægede århusianske fallent Jesper Øhlenschlæger.
Ifølge Øhlenschlæger havde de to en arbejdsrelation, som varede det meste af et år, og da kom Øhlenschlæger dagligt i Nielsens hjem på Eaton Place i London. I dag taler de to tidligere partnere ikke længere så pænt om hinanden. Det kan man læse i bogen. Men hvorfor blev ’Jan og Jesper i A frika’, for det var just dér de lavede business, ikke til en avishistorie?

EN INDISK
FINANSTROLD

Ja, i kapitlet om Jan Bonde Nielsen og Jesper Øhlenschlæger kan man endda også læse om ”en indisk finanstrold” der ifølge kilder var blevet sat til at finde penge til et tele-projekt i Nigeria, og som angiveligt også lykkedes med at skaffe et større tocifret millionbeløb fra en unavngiven investor fra Mellemøsten.
Da en af bogens forfattere har held til at komme igennem på telefonen til ”den indiske finanstrold” for at udæske ham om finansieringen af teleprojektet og andre detaljer, er manden meget kort for hovedet.
”Jeg har ingen kommentarer til det emne. Lad venligst være med at ringe, jeg vil ikke involveret i det,” lød det fra den indiske finansmand.
Historien om inderen står på side 334 i bogen, der er skrevet af Birgitte Dyrekilde og Jan Teschl.
I disse dage bringer Ekstra Bladet sidste nyt om Stein Bagger, som man ellers ikke har hørt om længe.
Et hidtil ubesvaret spørgsmål i den sag trænger sig mere og mere på: Whose little boy is he?

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: