Skip to content

Hjemmerøveri og drabsforsøg på Østerbro i København

March 5, 2017

Mandag den 27. februar om morgenen blev en 69-årig cykelhandler udsat for et groft hjemmerøveri med knivstik i sin lejlighed på Østerbrogade 103 i København. Politiet behandler sagen som forsøg på drab.
Det voldelige drama førte til, at et stort område omkring Østerbrogade 103-105 blev spærret af. En tv-fotograf oplyste, at der var mindst 6 politibiler på gerningsstedet omkring det afspærrede område. Ifølge Ekstra Bladet var der mindst 7. En hundefører kom også til stede. Samtidig arbejdede et hold teknikere i telebutikken Phonecare, der ligger Østerbrogade 105.
Phonecare Østerbrogade oplyste til en lokal københavnsk tv-station, at butikken ikke havde noget med sagen at gøre, men at politiet anvendte forretningens lokaler til den verserende efterforskning af sagen om cykelhandleren.
Ifølge Ekstra Bladet blev den 69-årige ejer af cykelforretningen stukket ned i sin lejlighed, der ligger i samme opgang, som hans forretning
Cykelhandleren blev ramt af tre knivstik, og det blev meddelt, at han efter alt at dømme også var blevet slået og sparket. Manden blev bragt til Rigshospitalet og siden meldt udenfor livsfare.
Når PhoneCare ikke lige lægger lokaler til politiets efterforskning, arbejder forretningen med reparation af iPhones og iPads.

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: