Skip to content

Lindhardt og Ringhofs Jan Bonde-biografi var interessant. Nu venter vi på Gyldendals varslede bog om samme person

March 1, 2017

I november 2015 forlød det, at journalist Birgitte Erhardtsen og bogforlaget Gyldendal var på vej med en biografi om Jan Bonde Nielsen i et samarbejde med hovedpersonen selv. Da blev det oplyst, at biografien efter planen skulle udkomme i efteråret 2016. Men hvor bliver bogen af?
Historien, der blev beskrevet den 3. november 2015 på fagmediet Journalisten, handler om, hvordan journalisterne Birgitte Erhardtsen og Birgitte Dyrekilde var røget i totterne på hinanden i en opsigtsvækkende publicistisk strid om den omstridte forretningsmand Jan Bonde Nielsens biografi hos Gyldendal.
Balladen førte til, de to gik hver til sit. Birgitte Dyrekilde blev endda truet med søgsmål af både sin forhenværende bogpartner Birgitte Erhardtsen og af Jan Bonde Nielsen. Juridisk kunne Dyrekildes ret til egen research dog ikke bestrides
Birgitte Dyrekilde slog sig efterfølgende sammen med journalist Michael Teschl om en biografi. I begyndelsen af 2016 udgav de to sammen ”Jan Bonde Nielsen Afsløret” på forlaget Lindhardt og Ringhof.
Det er på mange måder en usædvanlig bog om en international forretningsmand og verdensmand af dansk oprindelse. Jan Bonde Nielsen, der bor i London, er nær ven af kongehuset, men har dog også måttet stå model til at blive kaldt ’stråmand’ af en dommer ved en engelsk domstol.
Bogen med de mange og detaljerede afsløringer er så interessant, at den på en måde har gødet jorden for Birgitte Erhardtsens og Jan Bonde Nielsens kommende udgivelse på forlaget Gyldendal.
Spørgsmålet er blot, hvorfor den bog trækker ud?
Og hvornår ventes den mon at udkomme?
KILDE MED BILLEDER:
https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjb2JiXsrXSAhWJ1xoKHTJfAUsQFggZMAA&url=http%3A%2F%2Fjournalisten.dk%2Fforfattere-slaas-om-jan-bonde-biografi&usg=AFQjCNGXJzy3kaA80vUK8fUtvr83Ye_41A&bvm=bv.148441817,d.d2s

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: