Skip to content

ADVOKAT-UNDERSØGELSE / SPØRGSMÅL

February 28, 2017

Skatteminister Karsten Lauritzen (V) har tirsdag udpeget det advokatfirma, der skal undersøge sagen om formodet svindel med tilbagebetaling af udbytteskat for 12,3 milliarder kroner. Hensigten er at finde ud af, om der kan placeres et ansvar for skandalen. Det valgte advokatfirma er Bech-Bruun.

Det fremgår imidlertid ikke af Karsten Lauritzens meddelelse, om der er kommet så meget nyt frem om de mistænkte i sagen eller andet, at det udvalgte advokatkontor får frie hænder til selv at designe, hvordan man vil gribe undersøgelsen an?

Eller ligger det måske indbygget i opgaven, at Bech-Bruun skal følge den foreløbige udredning, der allerede er udført af Kammeradvokatens kontor?

Kammeradvokaten mislykkede som bekendt med at udarbejde et responsom, der i sin form kunne lægges frem for offentligheden. Det kan man undre sig over i disse tekstbehandlings-tider, hvor det havde været så let at lave en version af rapporten med blændede navne til brug for offentligheden.

Men derfor må man da håbe, at Folketinget giver advokathuset Bech-Bruun frie hænder til at tilrettelægge, hvordan de vil gribe undersøgelsen an i den skatte-skandale, der førte til et svimlende svindleri til 12,3 milliarder kroner.

Opgaven går som bekendt ud på at finde ud af, om der kan placeres et ansvar for de uretmæssige udbetalinger af milliarder fra Skat, så der er al mulig grund til at give de valgte advokater frie hænder i efterforskningen.

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: