Skip to content

MENS GRÆSSET GROR, DØR HORSEMOR

February 1, 2017

I forbindelse med skandalen om svindel med dansk udbytteskat, der stod på fra 2012-2015, virker det oplagt, at offentligheden skal have oplyst, hvor mange gange ialt der, måned for måned, blev sendt regnskaber med blanke påtegninger videre fra Skat til Skatteministeriet?
Altså, hvor mange godkendte månedlige regnskaber over udbetalinger af udbytteskat til udenlandske aktionærer foreligger?
Ingen i Skat greb ind overfor udbetalingerne, og det fremgår af Politiken Søndag, at heller ingen i Skatteministeriet reagerede på de stadigt voksende milliardstore udbetalinger til udenlandske aktionærer. Hvordan mon det kan være?
Og hvad med Finansministeriet? Har vi ikke netop hørt, at det ministerium holder de øvrige ministerier i en jernnæve? At man, og det vil sige ikke engang ministre, kan sprælle ret meget, inden finansministeriets folk ånder dem i nakken?
Hvorfor reagerede Finansministeriet ikke på, at milliarderne flød ud af Skat? Endda til pensionskasser, som ifølge Politiken ikke eksisterer.
Hvornår hørte en finansminister første gang om, at der måske var noget, der ikke var som det skulle være med hensyn til udbetaling af udbytteskat? / UD

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: