Skip to content

Bogen ’Jan Bonde Nielsen Afsløret’ – nu også for de svagsynede

January 27, 2017

Beretningen om Danmarks måske mest kontroversielle erhvervsmand gennem fem årtier, Jan Bonde Nielsen, fås nu som Magnumbog.
Gartner-uddannede Jan Bonde Nielsen blev kendt, da han i 1970erne købte B&W.
Efter værftets konkurs og et farceagtigt retssagsforløb besluttede Bonde Nielsen at vende sit fødeland ryggen og flytte til London. Herfra har han formået at tegne et billede af sig selv som en succesfuld og hovedrig forretningsmand, der er gået fra den ene kæmpehandel til den anden.
Gennem alle årene har Jan Bonde Nielsen været en del af inderkredsen i det danske kongehus, hvilket har været med til at åbne mange døre for ham.
Men under overfladen lurer historierne om stribevis af sagsanlæg, hemmelige forlig og million- og milliard-forretninger, som gerne udføres for andres penge og med en fod i en underverden af fallenter og kriminelle.
Historien strækker sig fra Danmark over London til Rusland, Kasakhstan, Georgien, Nigeria, Den Centralafrikanske Republik, Kenya og andre dele af verden.
Jan Bonde Nielsens citater i bogen stammer fra tidligere individuelle samtaler med bogens forfattere, Birgitte Dyrekilde og Michael Teschl. Resten er bl.a. baseret på retsdokumenter, vidneudsagn og samtaler med mange personer i ind- og udland.
Magnum-udgaven af bogen om Jan Bonde Nielsen er i to bind og udgivet af Lindhardt & Ringhof.
KILDE:
https://www.google.dk/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjP_N3N-eHRAhXF1BoKHV8fBGQQjhwIBQ&url=https%3A%2F%2Fwww.saxo.com%2Fdk%2Fafsloeret_birgitte-dyrekildemichael-teschl_indbundet_9788711664797&psig=AFQjCNHlryS4df09iYmuZPC14dFzVfVdsw&ust=1485593419214710

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: