Skip to content

Dennis Flydtkjær, juni 2016: »Men generelt mener jeg ikke, at Skatteudvalget er blevet informeret godt nok om sagen. Blandt andet har vi flere gange efterspurgt, hvorfor Skat udbetalte over 3 mia. kr., efter at man blev tippet fra udlandet om sagen”…

December 24, 2016

Berlingske.dk skrev den 10. juni 2016, at en medarbejder i Skat kunne være indblandet i historisk svindelsag:
CITAT: Ifølge Weekendavisen har Skatteminister Karsten Lauritzen (V) på et fortroligt møde orienteret resten af Skatteudvalget om sigtelsen af Skat-medarbejderen. Hos Dansk Folkeparti afviser skatteordfører Dennis Flydtkjær at kommentere oplysningerne om den sigtede skattemedarbejder:
»Men generelt mener jeg ikke, at Skatteudvalget er blevet informeret godt nok om sagen. Blandt andet har vi flere gange efterspurgt, hvorfor Skat udbetalte over 3 mia. kr., efter at man blev tippet fra udlandet om sagen. Det er frustrende, at vi ikke kan få flere oplysninger om sagen med henvisning til politiets efterforskning, og vi har flere gange argumenteret for, at vi burde kunne få flere informationer i fortrolig form. Derfor er det træls, at man kan læse om fortrolige orienteringer i medierne,« siger Dennis Flydtkjær med henvisning til Weekendavisens artikel. CITAT SLUT
— — —
OBS: Dennis Flydtkjær og andre folkevalgte bør ikke overse, at grundlovens paragraf 53 siger, at ”Ethvert medlem af Folketinget kan med dettes samtykke bringe ethvert offentligt anliggende under forhandling og derom æske ministrenes forklaring.
§ 20 i Forretningsorden for Folketinget udruster også medlemmer af Folketinget med gode muligheder for at stille skriftlige spørgsmål til vedkommende minister om et offentligt anliggende.
For øvrigt kan ingen minister forblive i sit embede, efter at folketinget har udtalt sin mistillid til ham. Det siger grundlovens § 15.

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: