Skip to content

TIL DECEMBER SKAL JAN BONDE NIELSEN FOR RETTEN I LONDON I MILLIARD-TVIST

November 15, 2016

Til december skal udlandsdanske Jan Bonde Nielsen for retten i Chancery Division i London i et milliard-slagsmål om bl.a. umådeligt indviklede ejendomshandler.
Det fremgår af bogen ”Jan Bonde Nielsen Afsløret”. Den udkom i begyndelsen af 2016 og er forfattet af Birgitte Dyrekilde og Michael Teschl, der begge er journalister.
Den kommende retssag omtales første gang på side 254 i bogen, og dernæst på siderne 356-357.
Her fremgår det, at en iransk forretningsmand Joseph Ghadami håber at kunne tilsidesætte en gammel dom med nye beviser. Paul Bloomfield, som der refereres til i det følgende, er en af Jan Bonde Nielsens nære samarbejdspartnere.
Ifølge bogen satser iranske Joseph Ghadami på, at retssagen i december vil føre til, at Jan Bonde Nielsen må hoste op med en del af den milliard, som Paul Bloomfield skylder Mohammad Ghadami.
”I det korte og lange løb, ja. Om dommeren i december vil håndtere det, er ikke sikkert, men følgende høringer vil. Det kan være, at Jan Bonde Nielsen bliver indddraget i den 110 millioner pund store dom mod Bloomfield i december, fordi de har løjet så meget i retten,” skriver Joseph Ghadami i en email til bogens forfattere.
Jan Bonde Nielsen, der i 1970erne – uden penge på lommen – pludselig blev en af Danmarks største virksomheds-ejere, beskrives i bogen som en mester i korrupte miljøer, der har forstået at bruge sine forbindelser til det danske kongehus som en vej ind i de finere kredse.

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: